Geslaagd en vaderdag




Na een heerlijk lang pinksterweekend, was het een week met andere dagen werken. Zo was ik eindeloos fijn vrij op de dag dat Evaline de uitslag van haar MAVO examen zou krijgen.
We begonnen de dag met een ontbijt bij de Hema. Dat was heel lekker en vooral heel gezellig!
We kochten de ingrediĆ«nten voor de taart die we samen gingen bakken. Zo’n mooie en ongelooflijk lekkere taart maken we niet heel vaak. Kostte lekker wat tijd en zo gleed de dag aangenaam snel voorbij!
Dan was daar ein-de-lijk het telefoontje dat ze geslaagd is en door naar HAVO kan gaan.
Super super super blij!!! De vlag snel opgehangen en iedereen het goede nieuws verteld.
In de avond haar cijferlijst opgehaald, met gemiddeld een 7,8. Heel trots!!!

We reden tussendoor ook nog even naar de dierenarts. Maxi heeft een ontstoken oogje. Mag nu 4x per dag gedruppeld worden, dat is bijna niet te doen. Maar we blijven volhouden!


De volgende dag ging Evaline samen met haar vriendinnen vieren dat ze geslaagd was. Op de fiets bracht ik haar weg. Genoot van alle klapflappers in de berm. En ja hoor, ik kreeg een flinke bui regen op mijn bolletje.

In de boom zitten regelmatig dikke duiven zich te goed te doen aan de krenten. De zachte takken buigen diep door onder hun volle gewicht.
Wat hadden de kinderen er weer een mooi tshirt van gemaakt. Zo trots op het resultaat.
We begonnen vaderdag met cadeautjes en een gezellige en lekkere brunch.

In de middag kwamen Kees zijn ouders en reden we naar Zevenbergen. Daar vertelde Kees veel over zijn nieuwe werk. Na spelletjes en de barbeque keken we nog even naar alle prachtige foto’s van de fotoshoot. Daarna reden zij weer terug naar huis.
Een heerlijke dag met zo’n gouden randje er om heen.