Gezellig


Zoveel lange weken vakantie voor Evaline.
Gelukkig heeft ze een heel leuke plek voor (vakantie)werk gevonden. Deze week werd ze gevraagd om ook na de vakantie alsjeblieft te blijven. Daarnaast mag ze nu ook het uniform dragen. Trots en blij dat het haar daar zo goed gaat!

We gaan elke week een leuke uitstap doen. Samen of met iemand erbij, dat maakt niet uit. Maar wel iets leuks. Deze week gingen we eerst samen lunchen bij ViaVia. Een aardbeienmilkshake met donut, slagroom, spekjes, aardbeien en nog meer zoets.


In de middag namen we onze lieve buurvrouw mee, haalden we Tim van zijn stageplek op en gingen we met zijn viertjes GlowGolfen. Wauw, dit was echt superleuk, enorm gezellig. Wat hebben we gelachen, geploeterd en vooral plezier gehad. De eindscore bleek dicht bij elkaar te liggen. De buurvrouw thuis gebracht, reden we met zijn drietjes naar Happy Italy.

Daar aten we een enorme pizza. Erg lekker. Het was goed dat Evaline en ik samen deden, we kregen hem samen niet eens helemaal op, haha!
Ondertussen had Kees een fijn uitstapje met collega’s van Den Haag. Hoewel hij er niet meer werkt, was hij wel dringend gevraagd mee te gaan: een jenever proeverij!
Deze week bracht ik ook nog een bezoekje aan een lieve oude dame. Wat was het heerlijk om elkaar weer even te zien. We bellen regelmatig, maar in het echie konden we lekker even knuffelen, anders kletsen en genieten van thee met ontbijtkoek!
De rest van de week was niet veel spannends. Gewoon werken, wandelen, sporten en het huishouden.
Mijn lijf gaat redelijk: de hooikoorts is wel aanwezig, de reuma laat regelmatig van zich voelen en nu en dan weet ik het zeker: ik ben echt in de overgang. Toch wil ik er niet over klagen. De komende week wil ik extra proberen op tijd mijn rust te nemen. Kijken of ik daarmee wat extra energie kan opbrengen.

Ach Maxi toch, het verse regenwater op het tafeltje is natuurlijk veel lekkerder dan ons kraanwater! En ja… de prachtige hangplant hebben we voor de onweer, storm en regen een paar dagen in het huisje op tafel gezet. Goed beschermd tegen alles. Daarnet zat Maxi daar zo leuk naast: dat moest even op de foto hoor!