Knappe dames


Evaline ging op zoek naar een feestelijke jurk. Met haar mee keek ik in de winkel rond. Daar zag ik deze jurk waar ik gelijk verliefd op werd. Wauw wat een kleur en wat een fijn model. Nu heb ik ook een mooie echte geweldige fantastische bijzondere jurk. En al heel lang had ik dat niet. maar nu ben ik er zo blij mee. Ik ga hem vast heel vaak aan doen!
Met mij gaat het redelijk. Tijdens de koude dagen had ik meer last van de reuma. Sommige dagen heb ik wat last van mijn hormonen (lees: opvliegers) maar dat is niet altijd.
Door het sporten ben ik soepeler en sterker aan het worden. Dat is fijn.
De hooikoorts laat weer lekker van zich voelen met deze prachtige lente dagen. Gelukkig helpt de scuttelarea redelijk en dagelijks spoel ik mijn neus met zout water.
Het werken op 4 dagdelen vind ik een fijn ritme. Gelukkig werk ik nu ook echt de bedoelde dagdelen. Dat is goed zo. Ik geniet van de gezelligheid, wordt regelmatig verwend met lekkers. Maar bovenal blijft het mooi om “het verschil” te mogen maken. Hem de ruimte te mogen geven om even “vrij” te zijn. Met haar samen kletsen, zingen, spelletjes spelen of gewoon te genieten van leuke bloemen. We maken er samen wel een mooie tijd van. Dankbaar dat ik dit nog altijd mag doen. Ik ben zo blij dat we samen zo goed kunnen opschieten.