Week 12


Een week waarin ik regelmatig de dag kwijt was. Werkte ik “ooit” maandag, dinsdag, vrijdag… deze week was het maandag, woensdag, donderdag. Het dagelijkse even anders. Wel grappig te merken dat je dan gewoon dagen door elkaar gaat klutsen! Gelukkig gaf de kalender voldoende structuur zodat alles tijdig klaar was!
Op dinsdag maakte ik het huis alvast lekker schoon. Fijn om in het weekend de mensen in een opgeruimd, netjes huis te kunnen ontvangen.
Woensdag gingen we met zijn drietjes stemmen. 2x stemde ik op een vrouw.

Maxi lag lekker bij mij deze week: prima, gezellig en superfijn vindt ik dat!
Op vrijdag deed ik met Kees de boodschappen als voorbereiding op zijn verjaardag. Ik bakte een heerlijke molencake en molenkoek. Een klein hapje als welkom voor we aan het avondeten zouden beginnen.

Vrijdagmiddag reden we met zijn drietjes naar de verjaardag van Kees zijn vader. Het was flink druk op de heenweg. We vertrokken vanuit een heerlijk zonnig Brabant, dicht bij de kust was het mistig! Met een bon van hun favoriete lunchroom kwamen we binnen. We aten er een soepje met broodjes, taartjes en nog veel meer lekkers. De reis terug reed Tim ons veilig weer naar huis. Lekker hoor, dat hij dat rijden zo goed kan en met net zoveel plezier doet als ik!

 
Voor zijn verjaardag kreeg Kees dit schilderij van mij. Gemaakt van aluminium. Er speelt steeds een andere belichting over heen, waardoor het net weer iets lichter of donkerder lijkt.
Zaterdagochtend de laatste voorbereidingen en in de middag kwam alle visite. Een groep van 20 man voorzien van heul lekker eten: wat was dat leuk om te doen!

Tim had Japanse noedelsoep gemaakt en schonk deze voor ieder die er trek in had in.
Daarbij hadden we nasi met sateh en sla met stokbrood. Er werd lekker gegeten er was niet heel veel meer over: helemaal goed!


Op zondag maakte ik dit rondje foto’s in de tuin. Met Evaline deed ik Nederland in Beweging om toch even een beetje te sporten.

Met Kees liep ik naar de brievenbus. Onderweg ein-de-lijk een foto gemaakt van die gezellige narcissen midden op straat bij ons om de hoek. Zo leuk!

Deze week dan echt de laatste littekens van het huis weggewerkt. Wat heeft Kees dit mooi af gemaakt. De rand bij de keukenkastjes dicht, de plint en verwarmingsbuizen verstopt: super!!!

Schreef ik op 24 februari dat ik mee doe aan een foto wedstrijd met deze zeepbel… Deze week kreeg ik dit te horen:
“De jury van de smartphonewedstrijd is bijeen geweest en heeft na jurering de 20 beste foto’s geselecteerd. Uit deze 20 beste foto’s is ook de winnaar met de meeste punten geselecteerd.
Alle 20 foto’s worden getoond tijdens de foto expositie van F.G. ’t Experiment.
De 1e prijs foto wordt vergroot getoond.
De prijswinnaar wordt op vrijdag 29 maart 2019 om 20.00 uur bekend gemaakt bij de opening van de foto expositie in Ontmoetingscentrum “De Beuk”.
De foto’s zijn daar ook op zaterdag 30 en zondag 31 maart tussen 13.00 en 17.00 uur te zien.
Uw foto is uitgekozen tot één van de twintig foto’s die getoond worden.
Bent u misschien de prijswinnaar en krijgt u de 1e prijs uitgereikt?”
SPANNEND!!! Maar… vooral vindt ik het superleuk dat ik tot de beste 20 geselecteerd ben: heel TROTS.