Week 11


De regen en wind maken het onrustig in de wereld. Dit keer heb ik er zelf niet zo heel veel last van. Twee maal wandelde ik in het bos en genoot van de schoonheid. Beschut voor wind en regen. Heerlijke gesprekken met vriendin de ene keer en Kees de tweede keer. De middelste foto: bosnat en lentegroen!

Het sporten is fijn en van de week reed ik uit mijn werk naar de sportschool. Even wat energie er uit gooien was lekker, daar knapte ik van op. En zo in mijn eentje was het ook gewoon lekker: voor alles een eerste keer, toch? De bloemetjes van mijn werk gekregen, lief he?

Gisteravond was het zover. We hadden gelukkig gereserveerd, tjonge wat was het daar druk. Een warm welkom met een broodje. Een gratis amuse van preisoep. We aten een 3-gangen diner. Voor mij vis vooraf, een hartige taart en toe dit leuke toetje van kaneelijs met kletskoppen en slagroom. Dat was een bon voor onze bruiloft! Wat boffen we met zulke lieve vrienden.


Kees is met een lastig hoekje bezig. Boven de keukenkastjes is het helemaal dicht. De zijkant met daar de rand van de tegels en de kastjes die ruim onder het aanrecht zitten… Het wordt straks allemaal een heel mooie strakke zijkant. Trots op wat hij allemaal aan het maken is!

Even een portie aandacht naar mijzelf. Ik liet de glazen van mijn bril controleren. Die zijn nog goed. Maar een geweldige aanbieding in onze winkel verleidde mij om toch een nieuwe te kopen. Straks bekijk ik alles door een roze bril, nu al zin in!
Ik liet mijn gehoor nakijken. Nu en dan merk ik niet op dat er tegen mij gepraat wordt. Gelukkig: het ligt niet aan mij, maar aan de zender. Mijn gehoorleeftijd is 30 jaar! Ik zal er zuinig op blijven.
De orthese van mijn teen vertoonde scheurtjes. Een verwijzing en daarna bezoek aan de orthotherapeut. Zij herstelde de schade, gelukkig nog geen nieuwe nodig. Nu loop ik weer extra lekker! Voor de half jaarlijkse controle van de tandarts maakte ik een afspraak.
Verder was ik deze week bezig met kleine administratieve dingen. Deed wat verschillende boodschappen en nam genoeg rust. Evaline bracht ik alleen nog in de ochtenden (met fiets) naar school, ze fietste zelf lekker naar huis. En voor de buurtpreventie had ik een nieuwe nieuwsbrief rond gebracht.