Zomaar wat foto’s


Een foto wedstrijd. Thema: wat zie jij in Oosterhout?
Ik wil wel meedoen, maar welke foto dan?
Na lang nadenken weet ik t zeker… deze foto van de bevroren zeepbel van vorig jaar.
Ben benieuwd wat ze er van vinden bij de foto club!


Een dagje thuis, ik maakte wat verschillende foto’s van mijn activiteiten!
Met de auto door de wasstraat, de oude eetkamer stoelen naar de milieustraat gebracht. De was lekker buiten laten drogen… Genieten van het gezelschap van onze Maxi en de mat in het washok lekker schoon gemaakt.

Wat een prachtige zonsopgang was dat zo! Lekker de ramen gezeemd en in de tuin plaats gemaakt om lekker te genieten van het heerlijke lente weer!!!

Maxi doet zijn naam eer aan: hij is echt wel groter dan Pepsie. Gelukkig kunnen ze het goed samen vinden. Nu en dan elkaar plagen, regelmatig elkaar met rust laten en tussendoor zijn ze vaak in de buurt van elkaar te vinden. Zo fijn dat de keuze voor Maxi een goede is geweest.


Wat foto’s van de groei van de Amaryllis. Bij Evaline is de tweede steel in bloei. Bij mij is de eerste steel in bloei. Ik kocht nieuwe bloemetjes voor in de vaasjes erbij, gewoon omdat het er dan weer zo gezellig uit ziet!

Het gaat goed met onze kast! Vrijdag gingen we bij de kast op bezoek. Bij de werkplaats is er ook verkoop van nog veel meer prachtige oude meubelen, verliefd liep ik rond. Daar bleef het bij hoor!!! Maar… de kast is hersteld waar nodig. Is bijgekleurd waar nodig. We kozen voor de kleur van het beslag. En als de planken er dan ook in zitten komt hij terug naar huis. Zooooo gaaaaaaaf!!! Ik kan niet wachten, spannend hoor!

Met mijn lieve vrienden mocht ik mee… een “mantelzorg-complimentje”. We gingen met elkaar uiteten. Een Japans restaurant. Het eerste hapje op de foto gezet. Maar er volgden nog veel meer. Wat een geweldig avontuur in het ontdekken van lekkere nieuwe smaken en gerechtjes!


Eindelijk was het zover… zondag gingen we gebruik maken van de bon die we van onze straat-genoten hebben gekregen bij onze 25 jarig bruiloft. Een Share Woods Lunch is van 12 uur tot 16.30 uur steeds per persoon 2 gerechtjes bestellen per ronde. Onbeperkt lekker proeven van allerlei leuke en lekkere hapjes. Soep, koude hapjes, warme hapjes, zoete hapjes, van alles. We hebben er rustig de tijd voor genomen. Zoveel lekkers gegeten, zoveel gezelligheid met zijn viertjes. Echt een gouden momentje.