Week 7


Kijk dan toch, de Amaryllis van Evaline heeft bij de tweede steel nieuwe knoppen die op open barsten staan. Mijn steel groeit rustig door.

Valentijnsdag. Mijn feestje! De dag waarop ik iedereen zeg: ik hou van jou!
Als cadeautje had ik een spel gekocht voor ons viertjes. Gezellig aan tafel te spelen. Op tafel een plantenbak met hartjes. De tafel versierd met hartjes. En op het bord stroopwafelhartjes. Die hadden Evaline en ik ook op de stroopwafeltaart gedaan. We aten heerlijk mijn tomatensoep en wat brood erbij. Een klein feestje!
14 februari 2018, een lang gekoesterde wens kwam in vervulling. Zo meer dan blij met het resultaat. Nog altijd verliefd op deze prachtige vlinder. De prachtige tattoo gemaakt door Driekus Hendriks.

Zaterdag zag ik een advertentie met een uitverkoop van prachtige meubels. Kees besloot naar Breda te rijden en er te gaan kijken. Een half uur later volgde ik hem: hij had wat moois gezien. De stoelen zitten erg lekker. Omdat er wieltjes onder zitten schuiven ze gemakkelijk. De zijleuningen wilde ik graag omdat ik heel veel aan deze tafel zit. Helemaal bij. Gekocht van het geld wat we kregen voor onze bruiloft!
Op zondag aten we iets wat we nog niet eerder hadden gegeten. Tim durfte het aan om uitgebreid een heerlijk recept te maken. Tonkotsu ramen met buikspek. Een Japanse noedelsoep. Deze was echt super lekker, jammie!