Week 3


Een week waarin ik alweer 4x een dagdeel bij mijn lieve vrienden was. Goed om er te zijn, afspraken konden gewoon door gaan. Op maandag was ik er extra vroeg en ging in de middag nog even terug. Zo maakte ik alle uurtjes weer netjes. Ik mocht zelf tussendoor even weg. Komende weken is het eindelijk weer gewoon: 3 dagdelen. Elke keer weer fijn er te mogen zijn. Hun verhalen te mogen horen en samen pret te hebben.
Ik ben flink aan het opknappen van mijn verkoudheid, blijf wel snel vermoeid.
Toch was ik weer lekker aan de wandel met mijn beste vriendinnetje.
Ging ik 2x fitnessen met Tim. En ja, daar hoort natuurlijk wel sport kleding bij. Die kocht ik van de week, samen met Evaline. Stoer zo toch?!
Hielp ik Evaline met haar schoolwerk. Zij bleef de hele week thuis. Is gelukkig wel aan het opknappen. De afspraak om haar tandvlees schoon te maken hebben we door laten gaan. Ze had een verplicht uur op vrijdag op school, daar heb ik haar naartoe gebracht. En we bezochten de open dagen van verschillende MBO opleidingen. Verplicht moet zij zich inschrijven bij een MBO als het traject naar Havo niet gaat lukken.
Ik deed verschillende boodschappen en soms ben je daar dan gewoon zomaar heel veel tijd mee kwijt.
Natuurlijk ging ik donderdagavond lekker met Kees op stap. In Breda samen winkelen was erg gezellig.


Het weekend gebruikt Kees voor klussen. Het werken met steigerhout vind hij super leuk en hij is dan ook met veel enthousiasme bezig. De vensterbank is klaar. Is gelijmd op het beton, steunt op stalen buizen. Mooie afwerkingsdetails zoals bij de poten die op de grond en tegen de muur stevig vast staan.


Deze week is Kees begonnen aan de muur achter de televisie. De televisie zelf hangt stevig aan de muur. Langs het steigerhout een rijtje lichtjes, grin: dat is dan weer helemaal zijn ding!!!

Evaline en ik werden een beetje gek van de herrie van t boren van het frame in de muur. Wij vluchten en dronken samen ergens een heerlijk glas fris met een heul lekkere wafel! Vluchten kan heel lekker zijn!


In huis geniet ik enorm van de ruimte en de fijne heerlijk grote planten waar nu plaats voor is.


Buiten zag de wereld er wel heel mooi uit, zo bevroren. En wat wordt ik blij van de zon!

Het aquarium weer helemaal netjes gemaakt. Nieuwe plantjes, een paar nieuwe visjes. Zo af en toe heeft het gewoon weer even extra aandacht nodig. Ik blijf genieten van dit kleine onderwaterwereldje. Een slakje, de kikker en alles wat er in is.. het is goed zo!