Het nieuwe jaar


De Feestdagen voorbij, het werken in de bakkerij voorbij en zo genoten we van een prachtige Amaryllus. We gingen met zijn drietjes naar de bioscoop, deel 2 was uit van een prachtige serie films. En Evaline maakte heerlijke molenkoek met bavarois erop.
Niet alles ging even soepel. Tim begon met een stevige verkoudheid, maar is intussen weer redelijk opgeknapt.
Ook Kees had het een paar dagen flink te pakken. Maar ging al snel weer verder met werken en klussen.
Zelf ben ik een paar dagen schor geweest, met een prikkelhoest, maar heb gewoon wel zoveel mogelijk alles kunnen doen, gelukkig.
Evaline is een ander verhaal, Al voor de kerst was zij ziek, tijdens en na de kerstvakantie is zij nog altijd niet opgeknapt. Gingen we vrijdag bij de tandarts laten kijken wat er spookt in haar kaak, bleek dat vooral ontstoken tandvlees te zijn. De koorts zakt nog altijd niet, dus maandag naar de huisarts, nu heeft zij antibiotica gekregen. Hopen en duimen dat ze maar snel gaat opknappen.

De tegels van de vensterbank van de woonkamer heeft Kees eraf gehaald.
Een plank tegen de muur achter de radiator als bekisting voor een stevig laagje beton.
Daarop komt dan een steigerhouten plank. Pepsie laat even zien dat hij onmogelijk hier lekker lui op liggen kan en haar plekje erg mist, haha!
Voor de buurtpreventie heb ik verschillende dingen weer opgepakt en wat is het leuk om daar mee bezig te zijn!
Ik was na 2 weken alleen op vrijdag nu weer lekker 4 dagdelen te vinden bij mijn lieve vrienden.
Samen met Kees ging ik op donderdagavond weer op pad. Zo fijn om dat moment te hebben.
Waar ik ook enorm van geniet is fitness. Ik ga nu met Tim 2x in de week mee. Lekker op de crosstrainer, fietsen, roeien en op de loopband. Alles 10 minuten en daarna nog 5 minuten alles stretchen.