Week 52


De maandag voor Kerst was Tim aan het werk in de slagerij.
Evaline en ik aan het werk in de bakkerij.
Kees kluste nog wat thuis.
Op donderdag, na kerst maakte ik het huis lekker schoon en hebben Tim, Evaline en ik wat leuks gekocht van alle geld wat we kregen voor de kerst.
Op vrijdag werkte ik de hele dag (ochtend bij lieve vrienden, middag in de bakkerij).
Tim was alweer in de slagerij te vinden.
Evaline en Kees gingen samen lekker zwemmen!

Zaterdag was voor Evaline en mij echt de allerlaatste dag bij de bakkerij. We begonnen op tijd. Ik had voor iedereen een zakje snoep gekocht eraan een kaartje, daarop deze tekst:
“Soms neem je afscheid van iemand om te voorkomen dat je afscheid neemt van jezelf…”
“22 augustus 2018 kwam ik kennismaken met jullie. De 3 winkels in Oosterhout, allemaal verschillende collega’s. Dankjewel voor jullie vertrouwen. Voor alle verhalen, voor het delen van kennis. Voor jullie geduld om mij op weg te helpen. Graag kom ik nog eens langs, maar dan gezellig als klant. Om het snoepen van alle lekkers in de decembermaand nog even vast te houden, voor jullie allemaal een klein zakje lekkers. Alle beste wensen voor het nieuwe jaar, het ga jullie goed.”

Evaline en ik zien vanzelf wel wat 2019 voor ons in petto heeft. Nog een foto van ons samen in de winkel, een foto van Evaline haar favoriete klusje: melk opschuimen voor een latte of cappuccino. En het cadeautje wat ik had gemaakt voor alle collega’s met wie ik samen werkte.