Allerlei week 41, 42 en 43


Ik was bij mijn lieve vriendin. We deden allerlei dingen samen, we gingen naar de kapper, deden de boodschappen, zongen, speelden spelletjes, keken televisie en hadden goede en mooie gesprekken. Wat vond ik het fijn en bijzonder dat zij ook bij ons feest waren.
Ik werkte bij de bakkerij. Intussen ingewerkt op alle drie de filialen, In de herfstvakantie 2 dagen samen met Evaline gewerkt en ook afgelopen zaterdag. Dat zijn wel de super fijne geluksmomentjes. We doen het graag, met elkaar een dag in de winkel staan!
De herfstvakantie vloog door werk en Tim had wat tentamens, een beetje snel voorbij. Toch hebben we wel met zijn drietjes de traditie: kleding voor de winter kopen, kunnen volbrengen. We reden op zondag naar Dordrecht en kwamen met tassen vol mooie dingen thuis. Gezellig hebben we het samen zo. Ik kan daar zo van genieten!
Gelukkig is er nog meer goed nieuws: uit de echo van mijn baarmoeder is gebleken dat daar alles normaal en goed is. Waarom dan die krampen? Geen idee, ik krijg gewoon goede pijnstillers en bid dat dit niet te lang meer hoeft te duren.
Maxi en ook Pepsie zijn met dit minder goede, koude weer steeds meer binnen te vinden. Hier wordt nog wel gezocht naar een nieuw evenwicht. Buiten kon Pepsie heerlijk zwerven, in deze periode van het jaar is ze altijd erg onrustig van de overgang naar binnen. Maxi geniet juist van dat ze meer thuis is en wil maar lekker samen spelen. Het verbouwen is natuurlijk ook wel erg lastig voor ze, Maar het komt vast allemaal wel weer tot rust! Nog even de laatste loodjes!