Vrijdag 17 augustus j.l.

huis.jpgwoonkamer.jpgkeuken.jpg
slaapkamer.jpgbadkamer.jpgtuin.jpg
Na lang getwijfel hebben we dan toch de knoop door gehakt en besloten een week op vakantie te gaan. Wel in Nederland zodat Kees er zijn gewone magere eet-patroon er op na kan houden. Wel in een park mét een zwembad zodat Kees er drie maal in de week kan blijven sporten. Bovendien moest er op of in het park voldoende te doen zijn voor de kinderen. Meer wensen hadden we dit maal niet. En zo kwam het dat wij vorige week vrijdag vertrokken naar Hoeven. Naar bungalowpark Panjevaart.
Op dit park staan alleen 6-persoonshuisjes. Voor ons viertjes ruim zat natuurlijk! Het huisje was netjes en schoon, prettig ingericht en een ruime, afgezette tuin er om heen. Het park zelf heeft niet veel te bieden, maar je mag gratis mee doen met alle activiteiten van het er naast gelegen speelpark Splesj. Daar is een grote speeltuin, een overdekt en een buiten zwembad. Een winkeltje en wat horeca.
We mochten gelijk een belofte inlossen die dag, grin! Tim is bezig met zindelijk worden in de nacht. Als hij vijf stikkers had verdient mocht hij vertellen wat we zouden eten. En hij koos voor Mc Donalds. Na flink zoeken waren we er toch gekomen. De kids genoten van hun patatjes en kregen er een leuk kadootje bij. Wij genoten van de salade, zonder kadootje, grin! Na een ijsje zijn we naar het huisje terug gegaan.