Marlinq

Wat kun je toch veel werken, zo tussen alle vakantie-plezier door. Heerlijk om dat gewoon thuis te doen, met alles wat mijn hartje begeert om me heen! Hoewel mijn dagen wel wat lang worden hierdoor. Ik kan overdag niet echt veel doen, dus komt het nu op de avonden aan.
Voor Marlinq is deze week een begin gemaakt met de opbouw van de site. En dat komt er echt goed uit te zien. Op deze site wil ik laten zien waaruit mijn bedrijf bestaat. Een soort visitekaartje met extra uitgebreide informatie dus. Helaas laat de postbank mij geduldig wachten op een banknummer, dus kan mijn eerste echte factuur nog niet verzonden worden.
Voor mijn webshop heb ik samen met Kees de artikelen opgehaald die we op de foto kunnen gaan zetten. Daar hebben we dus die kleine foto-studio voor ingericht. Bovendien zijn we aan het bedenken hoe de webshop zal gaan heten. Dat is nog niet makkelijk: een leuke naam verzinnen die nog niet gebruikt is. Ik ben me gaan oriënteren op de manier waarop ik de artikelen wil gaan verzenden: gewoon via TPG of via een andere organisatie.
Met de klant waarvoor ik de webshop ondersteun, hebben we een goed en helder overleg gehad. Dit ging over de werkzaamheden die nog aan de webshop gedaan moeten worden (voor Kees) en de werkzaamheden die ik nog voor hen op mag pakken: ik ga me verdiepen in het reclame maken op internet op de Amerikaanse markt. Maar ik ga ook de reclame doen op de Nederlandse en Europese markt op internet. Dit weekend heb ik voor hen weer een nieuwsbrief verstuurd.
Ja, dan schrijf ik dit alles wel even snel op, maar alles bij elkaar zitten er weer aardig wat uurtjes werk in zo! Maar ik vind het allemaal zo leuk om te doen. Het is iets heel anders als de zorg, maar daar was ik toch al een beetje uit gegroeid. En langzaam groeide ik de afgelopen 7 jaar hier naar toe. Het is zo grappig: ik doe het met plezier en in plaats van er moe van te worden krijg ik er juist weer energie van.