Country

country.jpgVandaag stond in het teken van het huwelijk van Peter en Monique.
Mooie datum: 27-07-2007!!!
Mooi bruidspaar ook… zij waren samen met hun vier kinderen allemaal in de country-stijl.

In het gemeentehuis was het een heel bijzonder moment, de ambtenaar van de burgelijke stand deed het erg goed. Zij maakte een mooi verhaal. Timo mocht de ringen aangeven, netjes op een mooi kussen. Aan het einde sloot zij af met een mooi gedicht. En na alle ceremonie mochten we nog feliciteren.
Bij de receptie kwamen we allemaal bekenden tegen, grin… alle buren uit onze straat! Het was er gezellig en er was ook fijn tijd om met elkaar nog te praten.

Tim vond het allemaal indrukwekkend, maar vroeg zich wel af hoe het komt dat bruidjes op tekeningen een witte jurk met sluier aan hebben. Immers Krista had vorig jaar een prachtige zwarte jurk aan, Monique had vandaag ook een prachtige donkere jurk aan. Bovendien trouwde ik ook niet in het wit, lang en met sluiers.
Evaline zag, bij het uitzoeken van een mooie kleurplaat voor het bruidspaar, een tekening van de bruidegom die zijn bruid over de drempel tilt. Zij zat te schateren toen ze het zag en wilde natuurlijk wel dat Peter dat ook vanavond met Monique zou doen!