Een nieuw jaar

adobephotoshopexpress_3b273eb4ec664e53b3d78ed19259c8ea phototastic-1-1-2017_ae11aaae-415b-45c7-b92d-6624a37dd651
Afgelopen jaar koos ik er voor om hier op zondag te schrijven. Dat ging voor mij zo fijn: dat blijf ik nog een poosje volhouden!
Afgelopen jaar heb ik iedere week muziek laten horen. Vooral artiesten die diep verankerd zitten in mijn leven. Dit jaar laat ik weer muziek horen. Nu van nieuwe artiesten die ik op Spotify gevonden heb, Zwerven in muziek doe ik graag, van artiest naar artiest op zoek naar weer iets moois wat mij aanspreekt. Spotify 2017 gaat het worden, mijn nieuwe wekelijkse muziekreis.
We hadden het met elkaar over goede voornemens. Eigenlijk hebben we die niet echt. Regelmatig kijken we naar ons eigen leven en proberen hier iets in te verbeteren of veranderen. Voor dit jaar wil ik werken een minder grote plaats geven zodat er meer ruimte is voor het gezin, het huishouden en hobby’s. De hobby die ik regelmatig opzij schoof heb ik met plezier weer terug gepakt: de foto opdrachten. Die blijven dus ook weer regelmatig terug komen, hier op mijn blog.
Ik heb zin in weer een nieuw jaar jullie vertellen wat hier allemaal speelt, muziek en foto’s delen van alle moois wat zich hier afspeelt.
Het oude jaar afgesloten met oliebollen gebakken door mijn 89-jarige overbuuf die dit doet voor alle mensen die haar het jaar door geholpen hebben. Net na 0.00 uur een beker warme glühwein bij de overbuurman, alle gelukswensen voor elkaar hier in de straat, wat een waar, warm en gezellig feest.