Blij!!!

wp_20161201_00_07_44_pro_20161201001010
Hoera, deze week kwam eindelijk de uitslag van de opleiding die Kees deed tijdens de herfstvakantie: Lead Auditor. Hij is geslaagd. Blij!!!
Onderweg naar mijn werk kocht ik een prachtige bos bloemen. Ze mochten binnen in het water staan en ‘savonds had ik samen met de kinderen allerlei lieve cadeautjes geregeld voor Kees!

Deze week werkte ik voor het eerst sinds lang “maar” 19 uur in 5 dagdelen. Wat was dat fijn. Geen extra dagen meer, gewoon het rooster gevolgd. Ik werd er blij van en heb de tijd thuis goed gebruikt om flink uit te rusten. Blij!!!

Met de buurtpreventie hebben we een heel vruchtbare vergadering gehad. Samen een bestuur gevormd, taken verdeeld naar werkgroepjes en afgesproken hoe we precies reageren bij een melding. Toen ik vroeg wie de voorzitter wilde worden keken allen tegelijk naar mij, duh! En ja de notulen maak ik graag en gelijk: zo zet ik alles goed op een rijtje voor mezelf en aangezien iedereen hier blij van wordt mag ik dat ook blijven doen, haha! Zo gaaf dat ik dit mag doen. Blij!!!

De overbuurvrouw jarig deze week. Haar hielp ik met het doen van de boodschappen met de auto. Gezellig samen een kopje drinken daarna. Vrijdag samen met alle buurvrouwen rondom op de koffie geweest bij haar. Dan voel ik me wel een beetje piepjong, maar toch geniet ik van de vele verhalen van vroeger en de meningen over de huidige maatschappij. Blij!!!