Week 42

adobephotoshopexpress_9d37148c93474e449df07a0288bd0eed
Een week van weinig foto’s kwam ik zojuist achter!
Ik werkte 17 uur en dat was fijn. Een hoeveelheid die ik fijn kon combineren met thuis. Samen met een cliënt maakte ik haar vitrinekast vol schatten schoon en genoot van al haar herinneringen die hier bij omhoog kwamen. Voor een andere cliënt kookte ik lekkers en zorgde ik voor een beetje gezelligheid in huis. Met de derde cliënt mocht ik mee de stad in en we kochten heerlijk warme kleding. Zo leuk al die afwisseling: ik hou er van!
Maandag een vergadering van buurtpreventie, daarop contact en actie richting gemeente. We gaan de bordjes van buurtpreventie aan de randen van onze wijk plaatsen, niet meer bij alleen in ons de straat. Het enthousiasme van bewoners van de straten om ons heen is net zo groot als bij ons in de straat. Samen met een straatcoördinator heb ik de bewoners in de straat bezocht en vragen beantwoord. Goed om ook kritische mensen te horen en hen dan toch mee te nemen in ons verhaal.
Er was er tijd om mijn lieve vriendinnetjes weer eens te zien. Dat doen we nu 3x in een jaar. Een avondje vol fijne warme verhalen, aandacht voor elkaar en lekkers om de avond te vullen.
Van haar vriendinnetje kreeg Evaline een pakketje om zelf bavarois te maken. Dit combineerde zij met Bouke’s Molenkoek tot een lekkere taart, jammie!