Eind september

img-20161001-wa0002 wp_20161001_22_22_15_pro
De eerste maand van het nieuwe schooljaar, een extra drukke maand door 1/3 meer werken, het is voorbij! Dat is goed.
De afgelopen dagen nam ik de tijd om alle huishoudelijke achterstand weg te werken, de boodschappen te doen die waren blijven liggen, klusjes als de administratie, het verwerken van afspraken in de kalender en een berg wasgoed ging door mijn handen! Eigenlijk heerlijk om alles weer op een rijtje te hebben in huis, in het huishouden, in de regelzaken en ook in mijn koppie! Klaar voor een nieuwe maand waarin in ik 2 avonden een training ga volgen van mijn werk over persoonlijke verzorging. Ik ga leuke afspraken hebben met mensen die ik lang niet gezien heb en jawel… de herfstvakantie mag ik heerlijk een week vrij.
Voor de buurtpreventie is het kernteam negen koppig, druk aan de gang met de uitbreiding: informatiebrieven werden gekopieerd, verspreid en de eerste mensen zijn al lid van de app-groepen. Wat is dit bijzonder, dat de hele buurt met elkaar zo enthousiast reageert en iedereen zich in wil zetten met het zelfde doel: een veilige omgeving met grote zorg en aandacht voor elkaar.
Zodra wij rustig thuis zijn weet Pepsie ons actief op te zoeken en als ik dan even lekker met de beentjes languit op de bank zit ligt ze er graag bij: gezellig en fijn. Ik stuurde één van deze foto’s in bij de foto opdracht: cadeautje… immers als zij zo bij mij ligt voelt het voor mij steeds weer opnieuw als een lief cadeautje.