Warm

WP_20160411_11_32_58_Pro WP_20160413_13_27_36_Pro
Opeens was Tim ziek thuis begin deze week. Een griep met hoge koorts pakte hem stevig aan. Gelukkig was hij donderdag sterk genoeg om naar de introductiedag van het MBO te kunnen gaan. Dat werd een interessante dag, goed dat hij geweest was.
Woensdagochtend was ik niet zo lekker en na een paar uurtjes terug in mijn bed was ik ook wel erg warm. Tel er 0,5 graden bij want ik had de thermometer in mijn mond. Intussen is bij mij ook de koorts verdwenen en kon ik gelukkig mee genieten van het afzwemmen van Evaline.
Begin van de week heb ik lekker in de achtertuin gewerkt: zulk mooi weer, dat was echt genieten. Ik zal komende week foto’s maken van alle gezelligheid in de tuin.
Ik wandelde een uur met mijn vriendinnetje en wat is het bos toch een eindeloze plek daarvoor!
op facebook en linked in heb ik met veel enthousiasme gisteren geroepen dat ik lekker aan het werk ga. Ik ben er zo blij mee en heb er zoveel zin in. Woensdagmiddag heb ik het contract mogen tekenen en komende week is het dan echt zover. Zo leuk om al die enthousiaste reacties te krijgen van mensen die mij goed kennen: “echt iets voor jou” en zo voelt het ook. Ik vind het spannend en een fantastische uitdaging die ik graag met beide handen aan ga pakken.