Klein geluk

WP_20151004_09_41_55_Pro
Een fijne week was het. Genoten van het heerlijke zonnetje wat er dagelijks was.
Genoten van een bezoekje aan de buurvrouw, prachtig om verhalen te mogen horen van iemand die zoveel ouder is dan ik. Samen te genieten van moois in haar tuin.
We hadden een evaluatie-vergadering over het straatfeest en daaruit rolde een enquête. Benieuwd wat daar uit gaat komen en hoe we volgend jaar met dit feest verder kunnen gaan. Evaline kreeg de tweede prik voor HPV. Nu is zij volgens het rijksvaccinatieprogramma netjes voor alles ingeënt.
Gisterochtend mochten de ouders mee naar scouting om een ochtend mee te doen in het programma en gelijktijdig was er informatie over het nieuwe scoutingseizoen. Ik vond het superleuk om met haar dit te mogen beleven en heb enorm genoten.
Klein geluk was er ook in de dingen van het boekje: iets valt, maar niet breekt: erg regelmatig hier! Een goed gevulde voorraadkast: elke vrijdag! Ergens op proosten: samen met Kees op 26 jaar vriendschap, met Tim op het eindigen van zijn folderwijk, met Evaline op de allerlaatste keer geprikt worden! Instagram gebruik ik niet veel en lezen: daar kom ik even niet zelf aan toe. Met Evaline lees ik haar boek voor Nederlands: echt wel een leuk boek.