Lente

WP_20150308_002 WP_20150301_036 WP_20150301_006
WP_20150307_009
Heerlijk, de lente zo om ons heen te voelen.
De kussens zijn weer naar buiten zodat wij op de bank weer fijn kunnen zitten met deze warme temperaturen! Wij zijn weer veel in de tuin te vinden.
Donderdag was best een spannende dag. Evaline kreeg haar vaccinatie voor HPV. Dat was tijdens de tijd van haar zwemles. We waren extra vroeg gegaan en hebben alsnog ruim 3 kwartier staan wachten. En ja, toen renden we letterlijk langs de lange rij wachtenden want Evaline wilde zo graag bij deze zwemles zijn: er werd beoordeeld of zij zou kunnen afzwemmen. Bij geen beoordeling: niet afzwemmen. En phew… met wat brutaliteit onderweg waren we precies op tijd. En ja…. het verlossende antwoord: ze mag afzwemmen voor zwemvaardigheid II, over 3 weken! Deze week ging de Flow Weekly over mediteren, haha een onderwerp wat helemaal bij mij past! Het grappigste vond ik wel dat er in het schriftje ontspanningsoefeningen staan en toen Evaline ze zag was ze helemaal teleurgesteld: niets nieuws te leren, mama, deze oefeningen ken ik allemaal want die heb jij me geleerd!!!
De klein geluk poster weer ingevuld, maar… de regendruppels op het raam heb ik in de nacht gemaakt: dan is het wel leuk als je lekker in je bed ligt en de regen tegen het raam hoort tikken.
Want overdag zie ik liever de zon hoor!
Tijdens een heerlijke wandeling van deze week zag ik deze prachtige grote knoppen, wauw!
Gezellig, dit weekend heeft Evaline samen met 2 vriendinnen bedacht om bij ons film: Pirates of the Carribean deel 1, te kijken. Dat is natuurlijk het leukste om het ’s avonds te doen. Dus waren de meiden hier gistermiddag en aten we eerst lekkere pannenkoeken. Met bacon, banaan, appel (en kaneel), kaas en sla met tomaat en komkommer. Toe had ik de fruitcrumble gemaakt. De film was super en na de film nog een spelletje. Rond 9 uur waren ze vanmorgen weer wakker. Echt leuk zo!