Huisarts

spray
Na 2 maanden van hoesten en niet opknappen ging ik naar een invalhuisarts op 5 mei en kreeg ik antibiotica voor een kaakholteontsteking, maar dat blijkt het niet te zijn geweest.
De invalarts had al gezegd: bij geen reactie terug naar je eigen huisarts. Nou, de antibiotica deed niets, zelfs nog een week langer gewacht op een reactie en die bleef uit.
Nog altijd heb ik het benauwd en het blijft maar dicht in mijn hoofd zitten. Deze hele week zeiden mensen al: wat klink je verkouden. Maar dat is het niet.
De huisarts onderzocht mij opnieuw. Longen schoon, gelukkig nog steeds. Maar mijn holtes toch wel heel erg gevuld. Hij denkt aan een heftige en chronische allergische reactie.
Ik kreeg Beclometason neusspray mee, dit wordt gebruikt als het neusslijmvlies voortdurend ontstoken is, dus langer dan enkele weken, of als de klachten regelmatig terugkomen en je er veel last van hebt. Na ongeveer 7 dagen gaat het werken, na 2 weken moet er verbetering zijn. Zo nee, dan terug naar de huisarts, zo ja dan totaal een maand gebruiken.
Lang leve de hooikoorts? Daar heb ik sinds een jaar of zes nu last van en het lijkt er volgens de huisarts erg op dat ik dit keer er flink mee geplaagd wordt. Duimen jullie mee dat deze neusspray de oplossing gaat zijn?