Voorbereidingen

brieven
De voorbereidingen voor Streetwise lopen helemaal volgens plan.
Dat is fijn! Voor groep 1/2 is de kleutergymzaal beschikbaar. Voor groep 3/4 is de sporthal beschikbaar. Voor groep 5/6 is de vergunning gegeven om de Warandelaan af te sluiten voor die dag. Bij de bewoners heb ik hierover vandaag een brief in de bus gedaan. Voor groep 7/8 is het schoolplein beschikbaar. De leerkrachten hebben hun planning gekregen en ANWB staat er klaar voor. Leuk, een geweldige dag voor alle kinderen, waar we 2 jaar geleden heel enthousiast over waren, gaat weer komen.
De voorbereidingen voor Fietsvaardig in maart zijn ook  in volle gang. Er ging iets mis bij de planning bij VVN, maar gelukkig was een school bereid te ruilen met ons. Zo kunnen wij in de middag toch nog met groep 8 mee doen aan fietsvaardig, de ochtend is namelijk de schoolfotograaf op school. De afspraken rond mee rijden door hulpouders en de fietscontrole staan allemaal goed ingepland… moet goed komen dus!
Verder heb ik nauw contact met de gemeente over het laatste stukje aanpassingen vlakbij school. Zodra alles klaar is gaan wij een nieuwsbrief voor de ouders samen met de buurschool maken. Dus ook hier zit volop beweging in, lekker.