Tja

pepsie
Vorige week bij de dierenarts had ik al aangeven dat Pepsie wel wat aan het niezen is. Zij vertelde toen dat dit waarschijnlijk met niesziekte te maken heeft, maar dat ze dit niet kunnen genezen. Als de stress van de verhuizing een beetje voorbij is, gaat het niezen ook minder worden. Op maandag ging ik toch met Pepsie naar de dierenarts terug. Haar oogje flink aan het tranen, wat rood en ze knijpt er mee. De dierenarts heeft haar opnieuw goed bekeken en denkt dat dit ook komt van die niesziekte. Toch kan de prut in haar oogje waarschijnlijk aangepakt worden met antibiotica. Dus nu 4x op een dag haar oog zalven met een antibioticazalf.
Zij pakt dit redelijk goed op, niet te veel tegenwerken.
Tijdens het bezoek aan de dierenarts ging Evaline mee. Zij mocht ook naar het hartje mee luisteren. Evaline gaf als reactie: die gaat snel, waarop de dierenarts zei dat juist het erg rustig ging. Ook bij het vasthouden en luisteren naar haar ademhaling begon Pepsie te spinnen… hoe rustig kun je je voelen?!
Haar karakter zal niet veel meer veranderen en wat zijn wij daar blij mee… nog elke dag genieten we alle vier van haar gezelschap, gezelligheid, geklets, haar spelen en haar rust om op een lekker plekje gewoon alles aan haar voorbij te laten gaan.