3x feest

feest bloemen ballon
bioscoop eten krans
plant winter foto

Bijna is Tim echt jarig, vandaag vieren we alle feestjes tegelijk: Wij 20 jaar getrouwd, Evaline 11 jaar en Tim bijna 14 jaar, hiep hiep hoera!!!
We zongen Tim wakker en verwenden hem met onze cadeautjes: ook een grote 90 l tas voor scouting en wat leuke scouting-dingetjes van Evaline. De Suske en Wiske moest natuurlijk gelijk gelezen worden!
Rond een uurtje of elf was de visite welkom en kwam een ieder gezellig deze kant op.
Na de koffie met caramelcake of mango-kwarktaart _ die Evaline allebei gisteren gemaakt had_ was er een lunch.
Kees maakte gisteren een grote pan tomaten-groente-soep. Haalde bij de bakker in Terheijden de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. En ja hoor, alle 20 gewoon op. We hadden broodjes met kaas-vlees-vis en wat salades. Krentenbrood en suikerbrood. Mandarijnen en druiven.
Voor de kinderen was er veel aandacht en ze kregen leuke cadeautjes. Ze speelden met de kinderen die mee kwamen op visite en hadden zo een heerlijke dag.
Kees en ik zijn enorm verwend. Leuk detail: de bos bloemen komt van de bloemenman die 20 jaar geleden ons bruidsboeket en bloemen verzorgd heeft: gaaf toch?! In de ballon zit een groot geldbedrag waar we vast wel iets heel moois voor gaan aanschaffen.
Bioscoopbonnen met popcorn, een zelfgemaakte herfstkrans, een bon voor lekker eten hier in de stad, en een prachtige plantenbak. Het huisje zelf gevuld met allerlei leuke dingen staat natuurlijk heel leuk op de vensterbank! Een mooie foto van de bruiloft van Anne vond ik wel heel lief. Alles zo leuk dat ik het allemaal maar op de foto gezet heb!
Een heerlijke dag waar we lang van na gaan genieten, echt een gouden randje had deze dag.