Marlinq

Voor Marlinq, mijn eigen bedrijf, heeft Kees een mooie site gemaakt. Een soort digitale visitekaart: www.marlinq.nl
Soms wil ik nog even wat werk doen en het voordeel van thuis is dan dat het lekker niet uit maakt wat ik dan aan heb! Maar het nadeel dat ik soms wel een beetje gestoord wordt, grin.
werken.JPG

* Was ik vorige keer nog zo blij met een postbanknummer. Intussen heb ik maar beter een banknummer aangevraagd. Ik wilde gelijk een creditcard op de rekening. Maar bij de Postbank is dat niet mogelijk. Eerst 3 maanden geld op de rekening, dan een creditcard. Dus ik nog uitgelegd: ik ga juist door die creditcard geld krijgen… maar nee… het kan gewoon niet. Bij de Rabobank (waar wij alle rekeningen al hebben lopen) wilden ze wel meewerken en had ik nog dezelfde dag het creditcard nummer.  Als klanten in mijn webshop willen betalen via Paypal heb ik er een creditcard nummer voor nodig. De Rabobank begreep dat en kwam mijn wensen tegemoet. Weer alle briefpapier aangepast, maar nu is het dan echt goed.
Intussen heb ik netjes aan de belastingdienst de eerste BTW betaald.

* Wat betreft het werken voor klanten… af en toe mag ik een nieuwsbrief verzenden. Dit is leuk werk. Het vullen en bijhouden van de site gebeurt nu volop door de klant zelf. Willen jullie ook een nieuwsbrief? Meld je aan bij de shop: http://www.walingvangeest.com/catalog/index.php?language=nl Op dit moment hebben ze er een heel leuke speciale aanbieding.

* Ondertussen heb ik nog een nieuw project onder handen. Een organisatieburo wat activiteiten organiseerd voor groepen mensen voor bijvoorbeeld bedrijven een dagje uit. De activiteiten zijn in en om Leiden. Dit ga ik samen met iemand doen die de activiteiten gaan regelen en begeleiden. Ik ga dan het administratieve gedeelte doen: contracten maken. Contacten tussen klanten en activiteiten houden. Check www.leidenadventures.nl maar eens.

* Wat betreft mijn eigen webshop… de groothandel is nu op vakantie. Als deze eind oktober weer open gaat, kan mijn winkel open. Intussen heb ik de tijd om de foto’s die nu goed bewerkt zijn, op de site te zetten. Daar voeg ik dan de passende informatie bij, gelijk de prijzen en de maten van het artikel. Hier gaat best flink wat tijd in zitten, helemaal omdat ik natuurlijk een paar meer dan 20 artikelen wil gaan verkopen!

Kortom, volop bezigheid voor die 10-15 uur in de week dat ik aan het werk wil zijn!