Phew

  
Daar ging de week “go with the flow”supersnel aan mij voorbij.
Tijd om het even op een rijtje lekker van mij af te schrijven!
Op de achtergrond Guus Meeuwis die lekker zingt, de kaarsjes gezellig branden.
Evaline…
Ging deze week alle dagen normaal naar school en kwam zelfs vandaag nog redelijk snel haar bed uit: goed teken.
Zij ging op dinsdagmiddag kijken bij turnen om dit als vaste sport het komend schooljaar op te gaan pakken. Dat wordt volgende week een turnpakje aanschaffen en haar wekelijks brengen en halen: fijn en leuk!
Zij ging op woensdagmiddag met OiB mee doen met trefbal en andere tik-spelen (voor 7x). Had het reuze naar haar zin.. een aantal klasgenootjes die ook mee doen: geweldig.
Zij speelde 2x met iemand na schooltijd. Genoot van alle contacten en danste weer een beetje door de wereld.
Op donderdagmiddag deed zij samen met een klasgenootje de spreekbeurt die vóór de vakantie niet door kon gaan. Beide kregen ze hetzelfde cijfer: 9- Fantastisch: dat is om trots op te zijn. Het onderwerp: katten en kittens. Met leuke foto’s van dicky en de katten van dat andere meisje. Twee toepasselijke filmpjes van youtube. Dan nog trakteerden ze kattenkoppen (dropjes) en katjes (die harde kleine dropjes). Alles bij elkaar deden ze goed hun verhaal en was de klas erg enthousiast… de juf ook!
Tim…
Genoot van zijn verjaardag dinsdagmiddag. Samen hebben we zijn feestje voor zijn vrienden alvast een beetje voorbereid. Dat zal woensdag aanstaande zijn.
Ging bij OiB meedoen met free-runnen en trampoline springen (7x).
Wij hebben samen weer baantjes gezwommen en hebben daar allebei veel plezier in.
Heeft van de bank voor zijn bankrekening een pasje gekregen zodat hij nu kan leren pinnen en chippen: leuk. Vanmiddag deed hij zijn eerste pin-betaling. Helemaal trots liep hij de winkel weer uit. Wat is hij dan alweer zo groot!
De luiscontrole die ik op school deed was gelukkig zonder verdere acties: niets gevonden.
Echt last van het schuiven van de wintertijd hebben we niet gehad. Komt vast door het vakantieritme wat ook overging in het schoolritme op het zelfde moment.