Alweer vrijdag

digitaal-schoolbord
Vanmorgen ging Tim voor de sportdag naar de sportvelden. Hij heeft gelukkig droog weer gehad en natuurlijk was het voor hem een heerlijke ochtend. Vanmiddag was hij helemaal in de ban van het “smart-board” wat geplaatst is in de klas. Weg met die oude bekende schoolkrijtjes op zwart schoolbord, nu doen we het digitaal.

Vanmiddag gingen we kijken bij een drive-inn woning. Ook deze woning bleek nog de nodige arbeid te vergen voor we er met goed fatsoen in zouden kunnen. Eigenlijk willen we niet zelf weer zo een grote verbouwing doen, wellicht kunnen we dat deze maal wel op een andere manier regelen? Ach, nu een weekend lang om daar eens over na te denken.

De woningstichting hebben we laten weten dat we accoord gaan met hun bod op onze woning. Wij blij met het geld, zij blij dat ze de woning weer terug hebben. Onze woning wordt dus weer een huurwoning.
Nu gaan zij nog een controle doen op de bouw en een controle op gas-electra.

Tja en tussen kinderen, huizen en het gewone ritme door heb ik nog meer nieuws: Kees gaat maandag voor een project in Rotterdam aan het werk. Voor 40 uur in de week als teamleider om de processen daar goed te gaan begeleiden.

Mijn webwinkel is gesloten. Zoals ik al eerder schreef: ik had teveel verschillende dingen om mee bezig te zijn. Keuzes die ik gemaakt heb moeten mij tijd en ruimte geven om goed aan mijn weerstand en conditie te gaan werken. Ik heb er enorm veel van geleerd: hoe de winkel in te richten, de foto’s maken en plaatsen en het contact met de leverancier en de klanten. Allemaal niet voor niets geweest, maar nu wel afgerond en klaar.