Marlinq

De drukke decembermaand is voorbij. De school en het werk is allemaal weer begonnen. Zo kon ik ook mooi de draad weer helemaal op pakken.
Voor Marlinq heb ik nu niet zo veel meer te regelen. Het bedrijf staat, de administratie is compleet, zaken doen via de Rabobank verloopt zonder moeite. De facturen die ik kan versturen, dat is al “gewoon” geworden, dat hoeft niets aangepast meer te worden.
Voor Leiden Adventures ben ik bezig om alle winter-arrangementen te controleren. Kloppen de contactgegevens nog, zijn de afspraken correct en de prijzen nog actueel. Gelukkig kan ik hiervan heel veel gewoon via de telefoon doen, hoef ik er niet voor op pad. Als alles correct is, gaan we voor deze site ook reclame maken. Hoewel het nu al mogelijk is om een activiteit te boeken.
Voor mimpi-indah.nl ben ik met verschillende dingen tegelijk bezig. De winkel is nu volledig naar mijn zin, wat er op staat is allemaal correct en dus… is de eerste stap op weg van reclame gemaakt. De mensen die voor mijzelf bekend zijn op internet hebben een nieuwsbrief gekregen. Stap voor stap ga ik nu de reclamecampange uitbreiden. Voor de komende maanden heb ik verschillende nieuwe artikelen op de foto gezet, die kan ik gaan toevoegen aan de winkel. Het verzorgen van de bestellingen is nog wel een uitdaging. Hoe verstuur ik alles zo slim mogelijk, zonder dat het beschadigen zal of onderweg verloren gaat. In maart zal er een container met nieuwe producten komen, dan ga ik daar flink mee aan de slag om ook die op de foto te zetten. Bovendien verwacht ik dat er dan ook foto’s zullen zijn van de fabriekjes waar de producten vandaan komen. De foto’s samen met een kort verhaaltje wil ik ook toevoegen aan de winkel. Kortom, een winkel waar volop nieuwe dingen in te beleven zijn!