Uiteten

Woensdagmiddag bracht ik Tim en Evaline naar Leo en Jolanda. Lucas keek er al net zo naar uit als onze kids: een logeerpartijtje! Met elkaar eerst lekker gespeeld. Patatjes gegeten, nog even klieren vóór het slapen gaan. Dan de volgende ochtend wakker gemaakt moeten worden, grin! Ze hebben het reuze naar hun zin gehad.
Vlak voor ze naar school gingen, kwam ik ze weer ophalen. Zo kon ik ze lekker zelf nog even zien, hun verhalen horen en ze weer op tijd afleveren bij de juffen.

Vanuit Voorhout reisde ik met de trein richting het werk van Kees. Vandaar zijn we samen met de auto naar Rhoon gereden. In het kasteel werden we ontvangen door de werkgever van Kees. Samen met nog 170 man hebben we daar genoten van een fantastische avond. Er waren drie buffetten klaar gemaakt door de meesterkok Ad Jansen. Aziatisch, Nederlands en Mediteraans. Van elk buffet heb ik kleine hapjes geproeft en echt alles was zo speciaal en bijzonder. Je kan dan echt proeven dat het klaar gemaakt is door een meesterkok. Je kon plaats nemen voor het eten in drie verschillende ruimtes en zo was er veel beweging in de groep, we spraken heel veel verschillende mensen. Heerlijk was het om nog even bij te praten met de beide directeuren.