Marlinq

Ruim een maand geleden dat ik er over aan het vertellen was hier. Hoog tijd om weer verder te gaan met het verhaal!
Mijn eigen bedrijf… werken in de tijd dat de kinderen op school zijn of op bed liggen. Het betekent wel dat ik heel efficiënt mijn tijd in ben gaan delen. Ik maak dankbaar gebruik van een strakke planning zodat ik me bezig hou met de juiste dingen. Immers bij een baas zou ik ook een bepaald ritme gehad hebben, dat moet ik nu mezelf bieden. En dat is vaak nog best moeilijk. Vooral omdat veel dingen nog zo belangrijk lijken dat ze als eerste aan de beurt zijn.

* De afgelopen maand heb ik me vooral bezig gehouden met Leiden Adventures. Hier heb ik de administratieve kant van. In overleg heb ik de algemene voorwaarden opgesteld. Heb ik een contract gemaakt waarin de afspraken staan die tussen de klant en ons gemaakt zijn. Heb ik een voucher ontworpen die de klant krijgt om te kunnen overhandigen bij aanvang van het arrangement. En heb ik de layout gemaakt van briefpapier en factuur. Nu nog een nieuwe administratie in ons administratieprogramma openen en dan zijn we er wat dit betreft helemaal klaar voor.

* Maar ook in mijn eigen webwinkel is er van alles gebeurd. Alle artikelen waarvan ik een foto heb gemaakt staan online. De informatie die er bij staat is correct en de prijzen zijn bekend. Ik heb er voor gekozen om een maand lang bepaalde artikelen als aanbieding neer te zetten. Ik ben nog bezig met de voorbereidingen voor de eerste nieuwsbrief. De eerste stap op de weg van reclame maken!

* Tussendoor heb ik ook nog een nieuwsbrief voor een klant gemaakt.

Allemaal leuke dingen, heerlijk om er mee bezig te zijn. Ondertussen de balans in de gaten houden: de zorg voor de kinderen, het huishouden en allerlei leuke dingen die ook op zijn tijd aandacht nodig hebben.