Week 19Op  maandag volgde ik een herhalingsles voor reanimatie. Goede gesprekken, mooie handvaten…een zinvolle avond.
Op dinsdag reed ik als elke week met Tim en Evaline naar Tilburg. Die avond gebruiken Evaline en ik voor creativiteit, ondertussen heeft Tim de bijspijkercursus voor Wiskunde B. Dit loopt door tot het einde van zijn schooljaar.
Op woensdag had ik 2 vergaderingen voor buurtpreventie. Lekker net achter elkaar gepland… zo was dat maar een avond weg.
Op donderdag verkocht ik de ladekast en televisie uit de slaapkamer via marktplaats. Ervoor in de plaats kwam een kaptafel, ook via marktplaats. Nu hebben Evaline en ik plaats voor alle poedertjes, potjes en crème die we aangeschaft hebben nav de workshop make-up.
Op vrijdag een kort bakkie bij de jarige buuf en vooral verder gestart met klussen.
Het weekend kwamen Frans en Nel helpen met klussen. Zij kwamen op zaterdag.
We aten heerlijk vlees van de bbq. Na een nachtje slapen verder klussen en we genoten van de traditionele asperges.