Week 14




Deze week kwam Frans twee dagen ons een heel eind op weg helpen met de lastige klussen.
De deur werd korter geschaafd, de muren en het plafond in het washok geverfd. De tegelvloer legde Frans samen met Evaline super netjes in het washok. Ondertussen schilderde ik de eerste laag op de deur en het kozijn van de kleine kamer. Heb ik het halletje voorzien van een witte laag saus. De plint in het washok staat erg mooi en ook de aftimmerlat bij de deur vanuit het washok naar de woonkamer zit keurig op zijn plek.
Met Evaline tekende ik weer, samen wachtend in Tilburg op Tim. Wat een mooi momentje samen is dat toch. Heerlijk. Dit keer een potlood met regenboog.
Deze week was Maxi jarig: hij is nu één jaar! En wat doet hij zijn naam eer aan: hij is intussen groter dan Pepsie!
Met de buurtpreventie zijn we deze week definitief gestart met de 6e straat. Wauw, dikke trots!
Op vrijdag kwam de kapster en op zaterdag ging ik samen met Kees lunchen bij de bakker.
Evaline liep deze week 3 dagen stage bij de bakker. De verkoop van brood en ook het serveren in de lunchroom, alles mocht zij aanpakken. De eerste dag even rustig mee kijken en dan steeds gemakkelijker dingen oppakken. Voor het verslag dagelijks een stukje schrijven en een interview van 20 vragen doen en uitwerken. Indrukwekkend, vermoeiend, maar wel heel leuk.
De eerste foto met Pepsie en Maxi had zo leuk kunnen zijn, Pepsie boven op de tafel, Maxi onderop de tafel, allebei dezelfde kant op kijkend en allebei op dezelfde manier liggen. Helaas, Pepsie sprong snel naar mij toe toen ik aandacht aan de situatie gaf!