Week 16




Een week die rustig begon met 2e paasdag op maandag.
Tim ging op dinsdag met school naar een museum in Brussel, waar hij verschillende opdrachten moest maken.
Evaline ging op woensdag lekker oppassen.
Op donderdag heeft Kees op zijn werk getrakteerd. Het afscheid van veel mensen die de komende week met vakantie zijn, viel niet mee: afscheid nemen is nooit leuk.
Op vrijdag mocht Evaline extra lang zwemmen en zo oefenen om niet één persoon te redden, maar een hele groep. Beide meiden kwamen enthousiast het water weer uit!
De hele week heb ik last gehad van mijn lijf, mijn botjes, de kou is niet fijn. Zo onverwacht ook: ik genoot zo van het heerlijke zachte lente weer. Ik heb veel extra geslapen en de warmte gezocht in heerlijke vesten, dekentjes en kopjes thee.
De orthese voor mijn gewrichtje begint eindelijk een beetje te wennen. Ik werd er echt enorm onhandig van: dingen verkeerd oppakken en daardoor uit mijn vingers laten glijden… we moesten er maar een beetje om lachen.
Gisteren hebben we wat plannen gemaakt voor de komende twee weken. Ik werk wel, maar tussendoor gaan we met elkaar gewoon leuke dingen ondernemen. De kinderen twee weken vrij van school. De eerste week werkt Tim veel, de tweede is hij ook lekker helemaal vrij.
Foto’s uit de tuin, wat is het toch weer genieten met alle bloeiende plantjes! De laatste foto is van de appelboom… zouden dit echt allemaal appeltjes worden?