Week 5


Vorige week bij het schrijven van mijn blog begreep ik dat het een drukke week was geweest. Mijn agenda van deze week was nog een stapje voller. Rustig aan liet ik me leiden door afspraken.
Op maandag een vergadering met het kernteam van de buurtpreventie. Wat een fijne groep hebben we toch met elkaar. Mooie onderwerpen kwamen aan de orde, goede afspraken werden gemaakt. De rest van de week pakte ik tijd om voor de informatiedag verder voorbereidingen te doen. Een afspraak op vrijdagavond bij het buurthuis was belangrijk. We mochten de ruimtes bekijken, keken samen naar de praktische invulling van de dag.
Samen met Evaline reed ik rechtstreeks uit het zwembad hier naar toe, zij luisterde vol aandacht mee en is van plan om mij lekker te gaan helpen die dag. Fijn en gezellig!
Op dinsdag de tweede van twee dagdelen training van mijn werk over dementie. Deze tweede training werd ingevuld door het bespreken van verschillende casussen. Eerst in een klein groepje, daarna met elkaar. Ervaringen uitwisselen, tips en ideeën opdoen: erg leuk.
Op woensdag deed ik wat huishouden en was de avond voor mij.
Op donderdag was onze meiden-avond. Het werd een bijzondere avond die stiekem toch wel wat laat werd. Maar voor vriendinnen sta je klaar, punt!
Op vrijdag mocht ik extra werken, ja alweer. En in de avond tijdens de zwemles van Evaline had ik een gesprek met mijn werkgever. Evaline haar zwemles was extra spannend dit keer: ze deden een ijsongevallentraining. Een zeil met gaten was over het water gespannen: hoe zoek je het wak, hoe klim je daar weer uit. Hoe help je iemand er uit, het echte redden in lastige omstandigheden, hoe gaaf is dit?!
Zaterdag vloog voorbij met de weekboodschappen en Evaline helpen met belangrijk huiswerk. Kees en Tim gingen naar Vlissingen. Vorige week in Tilburg en gisteren hier een open dag van een HTS bezocht. Gericht kijken naar de opleiding civiele techniek. Gewoon om te oriënteren, dit jaar hoeft er niets beslist te worden.
Waanzinnig veel gedaan, heel veel beleefd, weinig geslapen, heleboel geregeld: volgende week graag een stapje rustiger! En Pepsie: zij kruipt gewoon lekker even bij mij op een gestolen rustig momentje.