Vakantie

Phototastic-9-2-2016_993b4cf8-bef7-430d-9d92-ba006fd06a75 WP_20160210_16_12_00_Pro Phototastic-11-2-2016_fac5e52f-0439-47ee-aad3-2194861ff703
Gelukkig voel ik steeds meer vooruitgang en kon ik heerlijk samen met de kinderen genieten van leuke dingen, vrije tijd en even geen klok die het ritme bepaald. Maandag ging ik samen met Evaline shoppen en dat kunnen wij heel goed, veel nuttige dingen gevonden waar we blij van worden zoals bijvoorbeeld een heerlijke woondeken.
Op dinsdag gingen we schaatsen. Voor een keertje niet naar de schaatsbaan, maar naar Den Bosch, waar we nog niet eerder waren gaan schaatsen. Luide carnavalsmuziek, niet te veel andere mensen, leuke omgeving, maar volgende keer gaan we weer naar de schaatsbaan. Goed om het eens geprobeerd te hebben, toch?
Op woensdag was Evaline aan het knutselen voor scouting en natuurlijk hielp ik een heel klein beetje, wat is hij leuk geworden hè? De deur van Alice in Wonderland, voor bij de scoutingopkomst die zij zelf samen met haar patrouille gaat organiseren.
Op donderdag gingen we aan de slag in de woonkamer. Het wandmeubel verkocht, nu de muur weer netjes gemaakt. Niet helemaal wit zoals het was, maar met een heel klein tikje roze erdoorheen. Helemaal blij met het resultaat. En zonder haar hulp had ik het niet voor elkaar gekregen, deze grote klus.
Op vrijdag nog wat nuttige klusjes gedaan. Gisteren was alweer een “normale” zaterdag met alles wat daarin hoort.
Deze week werkte Tim regelmatig en heeft hij een verplichte toets gedaan over de kassa. Hij poetste zijn mountainbike weer glimmend, kluste wat aan zijn schoolfiets en maakte projecten voor school klaar.
Alles bij elkaar een heerlijke vakantieweek met veel bereikte doelen, dat was echt heel fijn!