Vierde week

WP_20160127_22_27_56_Pro WP_20160128_22_12_31_Pro InstagramCapture_e36d3e11-9806-42c4-8b31-d1b330f2a57f
Alweer de vierde week na de vakantie.
Een week waarin ik niet heel veel foto’s maakte. Pepsie als rustig fotomodel was wel in beeld!
Bij het vullen van haar voerbakje met nieuwe brokjes is zij altijd in de buurt en snoept gelijk ervan! Samen keken we televisie: vrienden van amstel live.
Ik heb niet veel inspiratie voor de opdrachten van de foto groep en doe dus even niet actief mee. Eigenlijk mis ik mijn creativiteit daarin wel, maar nu eerst andere belangrijke dingen oppakken!
Deze week liet ik alle afspraken doorgaan. Het ging redelijk goed, maar ik ben wel even zoekende naar de nieuwe balans van niet alleen veel rusten naar meer activiteit en toch rust houden. Voor de ontsteking en zijn opvlamming hou ik de medicatie, kruiden en vitamines nog altijd op hoogste niveau. Echt vooruitgang, maar in kleine stapjes. Wat heb ik al veel gewonnen dit keer! Heel trots op mijn lijf.
Een avondje met mijn vriendinnetjes was dit keer kort, maar we maakten met alle vier de agenda’s een geweldige leuke nieuwe afspraak: geen avondje maar een keer een hightea over een poosje: leuk om naar uit te kijken!
Tim mocht bij de orthodontist happen voor een nachtbeugel en er werden foto’s gemaakt om te beoordelen of alles goed gegaan is. Over drie weken terug komen en dan…. mag de blokjesbeugel eruit, spannend en vooral heel fijn!!!
De regenachtige zaterdag was er eentje voor taximama… Evaline naar scouting gebracht en weer opgehaald. Met Kees naar Ikea geweest voor een kleine aanschaf nadat we de kast in de woonkamer verkocht hebben. Dan Tim naar zijn werk gebracht en hij werd door Kees opgehaald. Ondertussen bakten Evaline en ik ook nog heerlijke mini cheesecake-jes! Daarna ging zij zwemmen en ik was opnieuw haar taxi. Vandaag voor allemaal hoog tijd voor een luie- niks-moet-alles-mag-in-pyama-dag!!!