Allerlei

 
Maandag was het voor Evaline haar laatste zwemles vóór het diploma. Dan na de vakantie gaat zij voor diploma C naar een ander zwembad. Kleiner groepje, betere tijd. Op diezelfde tijd kan Tim dan toch gaan zwemmen voor zijn diploma zwemvaardigheid III. Dat wordt geen drukke maandag meer maar rustig op donderdagavond.
Maandag had Kees een proefles zwemmen en was ik thuis. Dus ging ik gisteravond naar de aquarobics. Overdag ben ik aan het schilderen geweest. De plekken die de schilders overgeslagen hadden en stukjes bijgewerkt van de verhuisschade. Vandaag nog 2 deuren over doen die flink beschadigd waren en nog wat planken op zolder. Dan zit het afwerken van het schilderen er weer op. Lekker om zo binnen bezig te zijn, buiten met al die felle buien regen (die natúúrlijk vallen als ik Evaline van school ga halen of brengen!) is er toch ook niks aan.
Ow… en maandag is de kraan van de keuken vervangen 🙂 Maar de reparatie aan het toilet is nog niet gedaan… daar wordt een rioolbedrijf voor ingeschakeld 🙁 Het plafond in de badkamer is afgemaakt en ziet er nu wit uit. Voor de afzuigkap blijft het probleem een probleem omdat dit te maken heeft met een installatiefout 🙁  Hier kan ik slecht tegen… in Lisse hebben we zoveel van de renovatie zelf gedaan en hadden we helemaal geen problemen. Sterker nog, bij de verschillende inspecties was elke vakkracht lovend over onze arbeid. Nu is het gedaan door proffessionelen en overal mankeert nog wat aan en zullen wij er mee moeten leren leven. Of het nou gaat om olie die uit de afzuigkap druppelt of een plafond van de badkamer dat er beroerd uit blijft zien omdat er geen gips tegenaan mocht van de verhuurder. Overigens heb ik gisteren gelijk de gele kitrand boven de koelkast overgeschilderd zodat deze nu wel netjes wit is. Toch maar kopen in plaats van huren?!