Ach

pollen
Vandaag is zo een dag waarop ik eigenlijk van alles wil schrijven op mn blog en uiteindelijk niet kan besluiten waar ik het over zal hebben. Dus ik begin maar gewoon!
De huizenjacht… nog even wat extra informatie: we staan ingeschreven bij één makelaar. Zij hebben voor ons twee straten in Breda of twee straten in Tilburg met huurwoningen waar wij interesse in hebben. De woning die je eerder in mijn blog al kon zien: geschakelde twee onder één kap, met garage en ruime tuin.
Zij hebben ons verzekerd dat er tussen juni en september een woning voor ons beschikbaar zal zijn. We moeten minimaal 3 maanden ingeschreven staan. Sinds eind maart staan we ingeschreven, dus zullen we vóór eind april zeker niets horen.
Voor ons zitten hier de voorbereidingen erop, pas als wij een adres en datum hebben komen wij in actie.
Hooikoorts… door het gebruik van pillen kom ik over het algemeen goed het leven door. Ik heb weer redelijk energie en niet zo veel last van mijn ogen, huid, neus en keel. Vandaag had ik wel een “slechte” dag. Ik ga niet meer fietsen: dan kan ik rekenen op ellende. Maar ik vind het lastig een keuze te maken tussen: lekker buiten in het zonnetje zijn of rustig binnen schuilen voor de pollen. Vandaag had ik flink last van benauwdheid en ik merk dat ik dan ook minder energie op kan brengen voor de dagelijkse dingen. Het is heerlijk weer, maar van mij mag het wel even flink regenen!
Skaten.. na alle goede voornemens vorig jaar om les te nemen en goed te leren remmen, merk ik nu dat ik het niet op pak: sporten in de buitenlucht is nu even een straf door de hooikoorts. Maar… wat in het vat zit verzuurt niet. Er komt vast een moment dat het gaat lukken. Immers van hooikoorts is bekend dat het niet persee chronisch is en zomaar weg kan blijven.