Marlinq

Tussen alle zorg voor huishouden en kids door ben ik ook nog aan het werk. Met heel veel plezier zelfs!
Voor Marlinq heb ik visite kaartjes gekregen van Kees die ik vlijtig aan het uitdelen ben aan iedereen waarin ik een potentiële klant zie, grin. Op de kaartjes staat een link naar mijn website en zo kunnen mensen dan lezen waar ik me zoal mee bezig hou. De informatie op deze site probeer ik wel zo actueel mogelijk te houden.
Voor Leiden Adventures zijn we nagenoeg klaar met alle controle van de bestaande arrangementen en gaan we ons nu richten op het beschrijven van de nieuwe arrangementen. Een moeilijke klus, maar wel erg leuk om mee bezig te zijn. Als alle arrangementen voldoende stevig beschreven zijn is de reclame voor de site aan de beurt en ook hierover krijgen de ideeën steeds meer vorm.
Voor mimpi-indah.nl  heb ik voor iedere maand nieuwe artikelen in de winkel gezet en ook iedere maand zijn eigen aanbiedingen. Langzaam begint dit steeds beter te lopen, gaaf! ebay.JPGBovendien ga ik een uitstapje maken. Ik wil ook op ebay een winkel openen en van daar uit de producten gaan verkopen. Hiervoor moet ik eerst aan een aantal voorwaarden voldoen en daar ben ik nu mee bezig. Ik kreeg  nu eens zelf instructie over het wel en wee van Ebay van een goede vriend. Het werd een heel leerzame avond en hier een foto van mijn allereerste stapjes op ebay!!!
Af en toe heb ik nog wat cursus gegeven aan verschillende bedrijven. Dit vind ik erg leuk om te doen. Telkens als Kees een site op leverd of een stukje nieuw heeft mogen programmeren kom ik in actie. Ik ga naar de klant toe of die komt bij mij. Samen kijken we naar de site en ik kijk welke kennis de klant nog mist om op de juiste manier de site te voorzien van goede stukjes tekst of foto’s. Allerlei truukjes en kennis kan ik meegeven. Het maken van nieuwsbrieven blijft gaaf. Met de aangeleverde tekst en de foto’s een mooi geheel maken zodat de klant tevreden is en dan versturen aan de vooraf bekende lijst e-mail adressen.
Alle gegevens van het afgelopen jaar van mijn eigen bedrijf zijn nu bij de accountant die er een mooi jaaroverzicht van gaat maken. Alles bij elkaar een heleboel leuke dingen om mij mee bezig te houden!!!