Workshop make up

 
 
Dan ben je 15 en wil je experimenteren met make up.
Dan heb je een moeder die er “geen bal” verstand van heeft.
Oei, hoe gaan we dat oplossen, dus stelde ik voor: zoek maar eens of er een workshop is. Dan ga ik wel met je mee want ook ik wil wel eens goed leren hoe het allemaal nou tegenwoordig mag, kan en moet.
In Waardenburg vonden we een goed adres bij studio Belleza. Gisteren reden we er naar toe. Van 8.30 tot 12.30 was het gepland. Maar uiteindelijk reden wij ruim na 14 uur pas weg daar. Snel nog even een lunch onderweg bij la Place gedaan,
Eerst een rondje kennismaken met de begeleidster en twee andere moeder/dochter s.
Dan een korte inleiding en mogen we zelf voor een spiegel plaats nemen. De begeleidster vertelt veel, doet bij alle 3 de dochters een techniek voor en laat ons vooral zelf experimenteren. Waar we vragen hebben krijgen we veel antwoorden, waar we mis gaan hulp en waar het goed ging een mooi compliment!
Naderhand een fotoshoot, eentje van ons alleen en eentje van ons samen. Eind van de week kunnen we die vinden op internet, dan zet ik ze hier ook wel bij mijn blog.
We kochten zelf daarna veel materialen om het geleerde ook echt te kunnen gaan proberen en eigen te maken. Wat echt super leuk, gezellig en heel leerzaam.