Week 15



Nadat we in het weekend verder gegaan zijn in het washok: de muren voor de tweede keer geverfd, de eerste deur afgekrabt van blauwe verf en de planken opgehangen, was ik een beetje door mijn energie heen geraakt. Rustig de nieuwe week begonnen.
Ik ben druk met de buurtpreventie… die 6e straat aansluiten, het regelen van de inbraak-preventie-presentatie die we in oktober gaan houden en in de buurt een melding gedaan om bewoners alert te houden. In huis heb ik verschillende klussen opgepakt die al te lang waren bljven liggen. Blij dat ik eindelijk wat door kon strepen op mijn lijstje. En heerlijk ons huisje buiten weer een beetje bruikbaar gemaakt voor het fijne lente weer. Kees en ik plande onze vakantiedagen. Ik liet mijn ogen meten en gelukkig zie ik alles nog glashelder. Ik ruimde mijn washok voor een deel in en reed met een auto vol afval naar de werf!
Op dinsdag maak ik altijd een salade van krieltjes-salade-nootjes en afhankelijk van de salade groente of vlees erbij.
Deze week de jaarlijkse vaccinatie voor de katten. Ik nam ze samen mee in de auto naar de dierenarts. Nou… ik kwam een soort van doof daar aan! Jeetje wat kunnen ze beide luid vertellen dat auto rijden helemaal niet leuk is! Ik kreeg bij de arts juist wel veel complimenten: mooie vacht, gezond lijf, lief in gedrag! Haha nou ja… meestal zijn ze ook wel lief!
Evaline was deze week samen met Kees naar Den Haag. Zij liep daar stage bij de afdeling Ibdh. De ontwerpers hadden een geweldig programma voor haar verzonnen met veel variatie. Vergaderingen, voorbereidingen, buiten kijken, zelf tekenen, alles zat er in. Vol met indrukken ging ze vrijdag samen met Kees lekker lunchen in de stad! Zaterdag had ze haar laatste stagedag bij de bakker en kwam met een prachtige feedback in haar verslag blij weer thuis.
Tim deed voor 2 schoolexamens een her, had een rommelig rooster, maar daardoor wel ruim tijd voor het leren voor de landelijke examens. Over een maand is het zover!
Gisteren gingen Kees en ik samen verder in de kleine kamer om daar het steigerhout aan de muur te maken.