Week 51

 
De grijze grauwe dagen van deze week waren gevuld met gezelligheid bij mijn lieve vrienden. De laatste week waarin ik dit keer zelfs 5 dagen bij hen geweest ben om te schuilen voor de drukte en onrust van de verbouwing. We sloten het af met een prachtige bos bloemen en ik kreeg een kraskalender voor de kerst, lief! Ook kreeg ik een snelcursus nagels lakken met gellac… wauw… dat geeft een mooi resultaat!
Van Paul, de aannemer kregen we een prachtig kerststukje en een pakketje om te bakken in de oven: lief!
Op maandag was ik samen met een van het kernteam van de buurtpreventie bij een vergadering van alle buurgroepen samen. Een mooie welbestede avond was dat.
Deze week wandelde ik nog even fijn met mijn geweldige vriendin. Zij gaat na de kerst op reis en daarna gaan we samen gewoon weer verder, elke week, heerlijk trouw aan elkaar.
De week voor kerst, altijd wat onrustig, zijn we toch goed doorgekomen.
Dit weekend tijd om het huis wat te kuisen en alle voorbereidingen te doen voor de kerstdagen.
Leuk, ik sprak mijn oudste vriendin (98) nog even en kreeg ook van haar de complimenten over mijn kaartje. Kaartje gemaakt met tape, glitterlijm en diamantjes. Dat deed ik samen met Evaline. De binnenkant was mijn zelf geschreven en getekende tekst maar dan gescand en wat kleiner afgedrukt. Eigenlijk best wel weer trots op het resultaat!