Week 47


  

Deze week was ik overdag weg. Bij lieve vrienden was ik 4,5 dagen. Heerlijk in alle rust lekker genieten van elkaars gezelschap, leuke dingen samen ondernemen. Dat deed ons alledrie erg goed. Ook de kinderen en Kees hadden hierdoor een blije vrouw in huis en dat was goed!

De schoentjes natuurlijk weer gevuld. Al 28 jaar stop ik in deze tijd van het jaar “iets leuks of lekkers” in zijn schoen. De kinderen vinden dit een goede gewoonte en liften nog altijd lekker mee!

Op maandag deden we met de buurtpreventie de voetjesactie. Deze hebben we vorig jaar ook gedaan. Controle op straatverlichting, openstaande auto’s en openstaande garage’s of poortdeuren. Helaas toch een paar mensen moeten aanspreken hierop.

Op dinsdag waren de gesprekken met de mentoren. Beide kids een goede cijferlijst. Op naar de volgende toetsweek, vlak voor de kerstvakantie. Trots op hun beider inzet en motivatie.

Op donderdag wandelden Kees en ik, op onze wekelijkse avondje samen, al kletsend ruim een uur in de omgeving. Een bakkie toe hadden we wel verdient!

Op vrijdag ging Evaline afzwemmen. Diploma 21 in haar zak! Heel trots zagen wij hoe zij met veel enthousiasme haar verschillende oefeningen wist te doen.

Voor de foto opdracht “straat” (ja daar heb ik lang niets aan gedaan) maakte ik deze foto: langs de straat! Die prachtige boom in volle herfsttooi!

Het weekend was eindeloos fijn. Even niet weg hoeven was na 3 maanden heen en weer rijden een verademing! Kerstkaartjes voorbereiden, huiswerk helpen en vooral genieten van elkaars gezelschap. Binnen in de uitbouw mooie lichtjes opgehangen, net echt toch?