Week 47


Ging ik me daar toch even flink onderuit. De onrust en herrie die de verbouwing nu al zolang met zich mee brengt werden me te veel in combinatie met die feestelijke maar wel drukke oktobermaand.
Holtes vol en pijnlijk, reuma die opspeelde, een griepje(?) erbij… alles tegelijk: wat voelde ik me rot.
Ik besloot wijs te zijn en ging overdag schuilen bij mijn lieve vrienden waar ik erg welkom ben. Ik knapte snel weer op en ben weer blij met alles wat er gebeurt!
Alweer niet veel foto’s van deze week, maar wel van Maxi en Pepsie. De foto’s van Maxi stuurde ik naar zijn oude baasje die dat wel erg leuk vonden! Hij is zoooo lief en wordt al zo groot en wijs! Echt blij heel blij met hem.
Van de buurtpreventie hadden we een vergadering deze week en samen kwamen we tot een mooi activiteitenplan voor 2018. Veel zin in!
Na twee maal een reparatie aan dezelfde telefoon werkte hij nog niet. Wel mooi dat MediaMarkt daarna de telefoon opstuurde naar een deskundige die het defect ook constateerde. Deze week mochten we een nieuwe telefoon uitzoeken of we kregen geld terug: goede service. Jammer van de telefoon maar een goede oplossing zo.