Week 26




De toetsweek was spannend. Beide kinderen naar school voor het maken van toetsen en dan thuis verder leren. Samen met Evaline nam ik elke avond een paar vakken door. De eerste cijfers zijn binnen en beloven een prachtig rapport, voor allebei: trots!
Boodschappen deed ik samen met haar. Op de fiets ging ik haar uit school ophalen en samen kochten we spulletjes voor het tekenen. Bij Dille en Kamille kocht ik een echte “mama-fiets-mand”. Helemaal blij mee. De resultaten van het tekenen ga ik hier laten zien!
5 jaar geleden maakte Kees ons heerlijke prieel. De kussens van de bank waren aan vervanging toe en ik kocht ze van alle bonnen die ik van mijn verjaardag gekregen had: heel blij mee!
Pepsie kroop heerlijk dicht bij ons!
Onderweg kwam ik die prachtige paarse bloem tegen in een voor de rest helemaal verdord grasveld. Bij de Jumbo liet ik me verleiden tot het kopen van Pioenrozen!
Tim had na 2x een uur inwerken een geweldige zaterdag bij de slagerij. Alles nieuw, alles wennen, maar zijn enthousiasme is heerlijk groot. Gaat wel lukken!