Week 14



Hooikoorts was nog best aanwezig, maar gecombineerd met een verkoudheid maakte het niet gemakkelijker! Vanaf zaterdag was ik dan ook echt mijn stem kwijt. Rustig door gaan lukte me wel. Ik werkte een extra dag waarbij we een heerlijke boswandeling maakten en pannenkoeken gebakken hebben, leuk!
Op maandagavond reden Tim, Evaline en ik naar de cursus. Eerst hadden we een stuk zelfstudie thuis gedaan. Op deze praktijkavond leerden we alles over reanimeren. Met een andere cursist was de groep van vier fijn. Ook op een kind-pop oefenen. Gaaf om dat met elkaar te doen. Trots op mijn kids die dit voor andere mensen wilden leren.
Op woensdag ging ik met Tim naar de kaakchirurg. We wisten van te voren niet of het alleen een foto zou zijn of dat ook de eerste verstand kies er al uit zou gaan. En jawel, de eerste ging er gelijk uit. Goed koelen, veel pijnstilling, een dikke wang, het hoorde er allemaal bij. Over zes weken gaan er aan de andere kant 2 uit. De kiezen liggen niet goed in de kaak en zullen schade maken aan de huidige goede, dus alles er uit.
Soms kan Pepsie zo lekker rustig bij je komen zitten, niet…
Deze week weer tijd voor de rapporten en gelukkig mag ik alweer trots zijn op de resultaten!
Bij scouting vierde de leiding hun verjaardag. Een cadeau zelf maken blijft leuk. Dit jaar voor 5 leiding maakte Evaline deze bloempot gevuld met een Spaanse Margriet en een aardbei plantje. De bloempot versierd met lintjes en stikkers, leuk toch zo?