Lekkere week



Deze week maakte ik samen met een lieverd een heerlijke wandeling.
Aten we zelf gebakken brood met een hartje erin: geweldig!
Werkte ik in plaats van 3 voor een keer 4 dagdelen, wel gezellig!
Maakte ik een foto van mijn nieuwe korte koppie haar waar ik zo blij mee ben. Evaline wilde wel even helpen zodat ik ook leuk op de foto zou staan, Die van haar en mij samen zo leuk: toch even delen hoor!
Lag Pepsie heerlijk bij mij te knuffelen, wat kijkt ze lief!
Had ik van HIT de eerste van 2 avonden training over Dementie.
Was ik samen met twee druk voor buurtpreventie. We zijn bezig een informatiedag voor te bereiden waar leveranciers van veilige materialen, politie, brandweer, handhavers, EHBO en van de gemeente de afdeling veiligheid en de afdeling brandpreventie bij elkaar komen. We gaan via de buurtpreventiegroepen iedereen uit Oosterhout uitnodigen om hier naar toe te komen. Wat een enthousiasme, wat geweldig dat zoveel partijen mee willen doen. Spannend om dit zo voor te bereiden en zo leuk om te doen.
Op school hadden we een gesprek met de mentor van Tim over zijn stap van Mavo naar Havo.
Met Tim ging ik voor de allerlaatst controle mee naar de orthodontist. Een mooie afsluiting van een periode waarin Tim beugelen ging. We mogen alleen terug komen op ons eigen initiatief: bij een los draadje of wanneer aan de nachtbeugel iets mankeert. Heerlijk! Blij zijn we met het resultaat: geen operatie maar door beugelen helemaal van de overbeet af. Super.