Home Instead

wp_20160920_14_53_13_pro wp_20160920_17_51_16_pro
Tjonge, een week waarin extra werken bijna gewoon lijkt te gaan worden, ik werkte ruim 8 uur meer. Toch is het goed dat september nog een week te gaan heeft. In oktober terug naar 17 uur per week werken, verdeeld in 5 dagdelen, dat lijkt me eindeloos fijn!
Ik maakte alweer heel veel leuke dingen mee. Naast alle mooie en bijzondere momenten die iedere keer het werk zo prachtig maken deden we veel actieve dingen met dit heerlijke weer.
Met een van de dames ging ik naar het tuincentrum, we kochten prachtige violen die natuurlijk gelijk in de bakken gezet werden.
Samen met een fantastische dame reed ik een tocht op de fiets door de stad. Thuis zei ik: ik heb wel twee uur gefietst en ze geloofden het niet, tot Kees op de kaart de route na ging maken… hier het resultaat. Even 18,5 kilometer! Bij hen in de schuur staat onze vouwfiets. Deze werd bij ons niet meer gebruikt, dus kan ik er nu mooi op! Hij fietst heerlijk,
De foto van de hoek van de straat is genomen toen ik helemaal vast stond. Ik heb over 300 meter straat die dag een half uur gedaan, zucht. Werkzaamheden op mijn normale route gecombineerd met een wielerronde in de binnenstad waar alles afgesloten was.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/FietsrouteMarliesBreda.gpx”]