Tomatensoep

WP_20160703_19_55_46_Pro
Ingrediƫnten
2 liter water
blokje rundvleesbouillon voor 1 liter
blokje tuinkruidenbouillon voor 1 liter
3 bosui in kleine stukjes
250 gram tomaten in kleine stukjes
1 groot blikje tomatenpuree
2 eetlepels groene pesto

Eventueel extra:
soepballetjes
60 gram lettervermicelli
blokje runderbouillon voor 1 liter

Bereiding:
Kook het water met de 2 bouillonblokjes. Als het water kookt bosui, tomaat, tomatenpuree en pesto erin. Opnieuw aan de kook brengen en 10 minuten laten koken. Met de staafmixer alles fijn maken.

Wil je er de soepballen en vermicelli aan toevoegen?
Kook 1 liter water met het blokje bouillon.
Voeg de balletjes en vermicelli hier aan toe.
Kook dit in 10 minuten gaar.
Afgieten en toevoegen aan de soep (na dat je met de staafmixer de soep fijn gemaakt hebt).

Eet smakelijk!